Majčinstvo nas menja na toliko nivoa. Pored toga što nam donosi jednu dodatnu, veliku odgovornost za maleno ljudsko biće, ono utiče i na naše telo.

Svaka mama se već tokom trudnoće, a posebno posle porođaja, susretne sa drugačijim izgledom svog tela. Da, strije, višak kože ili par kilograma gore su česta pojava, ali i potpuno normalna.

Čak i one žene koje se bave fitnesom i obraćaju posebnu pažnju na trening i svoje telo, kada postanu majke počnu da prihvataju sebe baš takve, drugačije.

Jedna mama Tijana podelila je video kojim je pokazala koliko je ponosna na svoj stomak i četvoro mališana, zbog kojih sve to ima smisla. "Bila sam ponosna na svoj zategnut stomak, a sada sam najponosnija na svoj išaran stomak, jer je stvorio 4 nova života", napisala je ona uz snimak.

@titja_fit_angel_013

Bila sam ponosna na svoj zategnut stomak, a sada sam najponosnija na svoj išaran stomak jer je stvorio 4 nova zivota! #zahvalnost#titjafitangel13

♬ original sound - Scar-T

Na njemu se jasno vidi njen nesavršen stomak, a uz njega i dvoje novorođenih mališana i dvoje starije dece. Sigurni smo da baš svaka mama oseća ponos zbog svega što je njeno telo uradilo i donelo joj ovoliku radost u životu!

izvor: yumama