Poklon-vaučere u iznosu od šest hiljada dinara polovinom decembra dobili su sva beogradska deca i to od vrtićkog uzrasta do 19. godina. Dakle, sva maloletna lica, zatim učenici osnovnih i srednjih škola, zaključno sa učenicima četvrtog razreda srednje škole. Vaučeri su obezbeđeni i za sve ljude koji u sistemu obrazovanja rade sa decom, odnosno svim zaposlenima u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji Beograda.

Ukoliko da sada niste preuzeli vaučere moći će to da učinite do 15. februara u školama i vrtićima koje pohađaju vaša deca. Međutim, vodite računa jer vaučere možete da iskoristite do 1. marta 2023. godine.

Poklon-vaučeri se mogu iskoristiti u sledećim radnjama: "Sport Vision”, "Sport Vision Kids”, "Sport Vision Outlet”, "Buzz”, "Run ‘n More”, "Extra Sports”.

deca-vrtić.jpg
Shutterstock deca u vrtiću

Iznos od šest hiljada dinara nije neophodno potrošiti tokom jedne kupovine. Može rasporediti u datom roku za više kupovina koje ne prelaze vrednost poklon-vaučera, odnosno šest hiljada dinara. Ukoliko roditelji žele da kupe proizvod skuplji od iznosa vaučera, moći će na licu mesta u prodavnici da doplate.

(Yumama)