Žena koje je sanjala da postane majka priznala je da je, zapravo, loš roditelj. Misli da je sebična i da previše uživa u svom slobodnom vremenu.

Ona je toliko dugo maštala o deci i velikoj porodici koju će izgraditi do svoje tridesete godine. Sada je postala majka, ali priznaje da nije dobra u tome jer je, kako kaže, previše sebična i mnogo misli na sebe. "Nikada nisam bila tip majke koja voli da se igra sa decom. Kada su bili mali, igrali smo se koliko god sam mogla, ali sam shvatila da su počele da me izluđuju i najsitnije stvari", ispričala je.

Potresena mama priznaje da, svaki put kada je deca zamole da uradi nešto, ona poludi. Otkrila je i to da u pola 9 uveče zatvori decu u spavaćoj sobi, kako bi mogla da ima svoje slobodno vreme. "Ne želim da me ometaju", objasnila je, svesna da je to sebično.

Ispričala je kako joj i sestra govori da greši i da ne može tako da se ponaša, te je rešila da se promeni. U međuvremenu, kaže da je lenja - deca joj odlaze na spavanje kada žele, a ćerka od 6 godina čisti i kuva sama za sebe. "Muka mi je od savršenih majki koje osuđuju druge", rekla je iskreno.