Govoreći otvoreno o očinstvu u emisiji Elen Dženeres, američki glumac Bredli Kuper (44) stavio je tačku na spekulacije o ljubavnoj aferi sa Ledi Gagom, s kojom je snimio film "Zvezda je rođena". Iako ga popularna TV voditeljka nije pitala o navodnoj vezi sa poznatom pevačicom, način na koji je Kuper pričao o ćerki Lei (2) i svojoj porodici ukazao je da tamo gde se mislilo da ima vatre ipak nije bilo niti žara, niti dima. Glumac i reditelj, koji je ćerku Leu dobio s manekenkom Irinom Šajk (33) u martu 2017. godine, priznao je da ga je očinstvo promenilo u svakom smislu.

"To što sam postao otac omogućilo mi je da bolje razumem svoje detinjstvo, da se oslobodim straha od samoosuđivanja. Sada mogu opet da se igram sa igračkama po ceo dan, a da ne mislim da je to čudno, ili da gledam crtane filmove, takođe po ceo dan, bez osećaja da trošim vreme i svoj život", rekao je Bredli, čiji su se roditelji, otac Čarls i majka Glorija, trudili da mu što više dozvoljavaju da uživa u lepoti detinjstva.

Zavodnik je istakao da ga kćerka Lea ponekad podseća na njegovog oca, koji je preminuo 2011.

"Ona je neverovatno dete. Često ne želim sebi da priznam, ali ima situacija u kojima liči na mog oca Čarlsa. Tada joj u sobi tiho, da niko ne čuje, kažem: 'Tata'."

Koliko se trudi da kćerki omogući bezbrižno i ugodno odrastanje svedoči i priča o njihovoj poseti Diznilendu.

"Odveo sam Leu u Diznilend i tamo smo išli i u zabavni deo 'Čuvari galaksije'. Prolazili smo kroz turu, kao i svi posetioci, kada se u jednom trenutku pojavio rakun kojem ja pozajmljujem glas u istoimenom filmu. Sa zvučnika se tada začuo moj glas, što je meni bilo kul. Pokazujući na rakuna, rekao sam Lei: 'Tata, tata', želeći da joj ukažem da se to čuje moj glas, a ona je začuđeno podigla pogled, pokazala prstićem na rakuna i upitala me: 'Tata?'", ispričao je glumac dogodovštinu sa kćerkom iz zabavnog parka.

Dodao je da su mu osećanja uvek pomešana kada razmišlja o Leinoj budućnosti, jer je uveren da će ona morati da se nosi sa takozvanim teretom života, misleći pre svega na sopstvenu i Irininu popularnost.

"Ipak, smatram da je još rano da brinemo o teretu koji će ona imati zbog nas. Nevinost detinjstva je nešto najlepše na svetu i Lea treba da uživa dok ne odraste."

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Father & daughter #BradleyCooper #leadeseineshaykcooper

Објава коју дели Bradley Cooper (@bradleycooper__original) дана 30. Дец 2018. у 12:00 PST

I Kuperova partnerka Irina Šajk, ranije ove godine, otkrila je da joj je majčinstvo među prioritetima.

"Uvek kažem da je biti mama jedna od najlepših stvari na svetu. Ne mislim da me je to promenilo u potpunosti, ali me je učinilo boljom osobom. Porodica mi je najvažnija."

Da Bredlijeva i Irinina zajednica funkcioniše dobro, pokazuju njihove redovne šetnje i igrarije po Los Anđelesu, u kojima je centar pažnje malena Lea.

Lepa Ruskinja i glumac zaljubili su se početkom 2015, nakon što je pukla njegova dvogodišnja veza sa mladom Suki Voterhaus, britanskom glumicom i manekenkom, jer ona nije želela porodicu. Zrelija Irina dala je Kuperu ono za čim je žudeo.

I dok razdragani otac, koji sve slobodno vreme provodi uz kćerku i partnerku, priznaje kako mu je rođenje deteta otvorilo neke potpuno nove svetove. Svojoj devojčici najviše želi da se uvek oseća voljenom, baš onako kao što su se u detinjstvu osećali on i njegova starija sestra Holi.