Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova domaća dečija avantura: 22. septembra u bioskope stižu 'Zlogonje'

Priča o avanturi dečaka Jovana, koji ima parcijalnu cerebralnu paralizu, i njegove drugarice Milice osvojiće klince i naučiti ih da prihvate sebe.

  Izvor: Foto: Promo

Ovo je prica o desetogodišnjem dečaku Jovanu koji boluje od parcijalne cerebralne paralize. Usled toga Jovan beži u svoj svet mašte kako bi se zaštitio od povređivanja okoline. Međutim u njegovo odeljenje stiže nova učenica Milica koja uspeva da se približi Jovanu i sa njim se upusti u nezaboravnu avanturu. 

Ova priča nastala je pod vođstvom producentkinje Jovane Karaulić i producentske kuće Akcija produkcija, a scenario koji je nastao po motivima knjige "O dugmetu i sreći" autorke Jasminke Petrović, napisali su Marko Manojlović i Miloš Krečković. Koproducent i na ovom filmskom ostvarenju su kuće This and That iz Beograda kao i Dream Factory iz Makedonije.

Author: ALEKSANDAR LETIC Copyright: [email protected] Software:Adobe Photoshop Camera Raw 9.1.1 (Macintosh) Created: 2017:06:17 16:41:40

Direktor fotografije je Mikša Anđelić, kostimografkinja je Milena Milenković, montažer filma "Zlogonje" je Đorđe Marković, dok je scenograf iskusni Aljoša Spajić.

Film su institucionalno podržali: Filmski centar Srbije, Media program, Kreativna Evropa, Makedonska filmska agencija, Ministarstvo prosvete Republike Srbije, Grad Beograd, Opština Stari Grad.

O FILMU:

'Zlogonje' je priča o Jovanu i Milici, desetogodišnjacima koji se upoznaju kada Milica nenadano stigne u Jovanov razred. Da ga druga deca ne bi emotivno povređivala, usamljeni Jovan je izgradio svoj svet iz mašte u koji Milica malo po malo uspeva da se probije. Ona ga poziva u avanturu oslobađanja njenog oca od nove žene, Miličine maćehe, za koju veruje da je veštica koja je začarala tatu.

Author: ALEKSANDAR LETIC Copyright: [email protected] Software:Adobe Photoshop Camera Raw 9.1.1 (Macintosh) Created: 2017:06:07 20:12:16

Jovan, zbog novootkrivenog uzbuđenja i radosti koje oseća zbog saznanja šta to znači imati pravog druga, prihvata ali ubrzo saznaje da prepreke koje se javljaju u realnim avanturama nije tako lako preskočiti kao u onima u njegovoj mašti. A najveća prepreka od svih za Jovana je upravo on sam. Jovan će morati da prihvati sebe takvog kakav jeste i zdušno se baci u najveću avanturu od svih – život.

Software:Adobe Photoshop Camera Raw 9.1.1 (Macintosh) Created: 2017:05:24 15:05:07

Kada to učini pred njim se otvara ceo jedan novi svet, u kome će zajedno sa Milicom otkriti istinsku prirodu veštice i na potpuno neočekivan ali i zreo način savladati njenu pretnju. I postati pravi heroj.

Posle velikog uspeha i brojnih nagrada na međunarodnim i domaćim festivalima, premijera filma"Zlogonje" biće održana u velikoj sali bioskopa Kombank dvorana, u subotu 22. septembra u 19 časova. Projekciji će prisustvovati autorska i glumačka ekipa filma, kao i brojne javne ličnosti i ličnosti iz sveta filma. 

Software:Adobe Photoshop Camera Raw 9.1.1 (Macintosh) Created: 2017:06:16 23:25:04

Priča o avanturi dečaka Jovana, koji ima parcijalnu cerebralnu paralizu, i njegove drugarice Milice osvojiće klince i naučiti ih da prihvate sebe.
Izvor: YouTube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica