Tridesetšestogodišnja Marija iz Danske odlučila je da pokaže kako se njen trudnički stomak, u kojem se nalaze trojke, razvija iz nedelje u nedelju. Ovim potezom privukla je 46.000 pratilaca na instagramu.

Ona već ima sina Mikela koji ima dve godine, a sada će sa svojim suprugom Andersom dočekati dve ćerke i još jednog sina.

Stomak joj se brzo razvio, a ona je istakla kako joj je čudno da je njen stomak "otišao" toliko napred i stoji bez oslonca, a ne pada.

"Kakvo je ovo putovanje bilo. Od velikog šoka kada sam saznala da nosim trojke, reakcije ljudi, bezbrojnih pregleda i svih priprema, do planiranja za ovaj događaj koji menja život. Srećna sam što sam pravila ove fotografije jer ovaj kolaž pokazuje ogroman rast. Čudno je što mije na kraju stomak ovoliki i čudno je što može da stoji, a da ne padne", rekla je.

Maria i Anders su se venčali ranije ove godine, četiri godine nakon što su se upoznali na Tinderu. Želeli su da njihovo prvo dete, Mikel, ima brata ili sestru, ali su bili šokirani kada su otkrili da će dobiti trojke bez tretmana za plodnost.

Zbog velikog interesovanja Maria je na Instagramu otvorila i posebnu stranicu pod imenom 'Trojke iz Kopenhagena', rezervisanu za fotografije na kojima je u prvom planu njen, sada već enormno velik trudnički 'stomačić', u kojem će još par nedelja živeti tri mala bića.

Svoj automobil su zamenili kombijem kako bi u njega stala velika porodica. 

Marja je podelila i fotografije oštećenja koja su nastala kao posledica trudnoće. Njena iskrenost o usponima i padovima tokom trudnoće dirnula je stotine pratilaca koji su joj poslali poruke podrške.