Džejms i njegova supruga Kimberli venčali su se pre osam godina, a u braku imaju petoro dece. 

Popularni glumac je na svom Instagram profilu objavio fotografiju nastalu neposredno nakon rođenja njihovog najmlađeg člana porodice.

Uz fotografiju, 41-godišnji Džejms je napisao kako izgleda "stvarnost porođaja u kući". Mnogi su komentarisali kako je "brutalno realan" i poželeli velikoj porodici sreću.

"Stvarnost porođaja u kući: neuredan krevet, plastična navlaka za krevet, stari peškir na podu, posuda za povraćanje (neiskorišćena), bazen za porođaje (nekorišćen), tata bez majice, dete u Spajdermen odelu, srećna i zdrava beba, srećna i zdrava mama koja je na tuširanju nakon porođaja, bočica za vodu i posteljica u činiji. Upozorio sam vas", napisao je srećni tata.

Džejms Van Der Bik je zbog glume odustao od studiranja engleske književnosti. Nakon završetka serije koja ga je proslavila dobio je manje uloge u hit serijama poput "Kako sam upoznao vašu majku". U seriji "Ne veruj komšiji iz stana 23" je glumio samoga sebe. Ipak, Der Bik je jedino ostao zapamćen po ulozi Devsona.

Džejms iza sebe ima jedan brak. Samo nekoliko meseci nakon razvoda oženio je svoju novu devojku Kimberli, sa kojom danas ima petoro dece.

"Oduševljen sam što mogu da objavim da smo proširili našu porodicu - stigla je još jednu devojčica. I to upravo na Dan očeva", napisao je Džejms na Instagramu. Dodao je i kako je njegova žena prava boginja i kako joj se divi, te kako je jako zaljubljen u nju.

Glumac Džejms Van Der Bik, koji se proslavio ulogom u megapopularnoj tinejdžerskoj seriji "Dosonov svet", otkrio je kako izgleda porođaj kod kuće.