Hteli mi to da priznamo ili ne, činjenica je da se dečaci i devojčice odgajaju različito, svesno ili nesvesno. 

Upravo tim pitanjem se pozabavila pevačica grupe Lolobriđida, Ida Prester, koja je mama dvojice dečaka - trogodišnjeg Roka i jedanaestomesečnog Ria.

Naime, Ida se u svom statusu na Fejsbuku, koji je u par sati prikupio skoro sedam hiljada lajkova, osvrnula na njihovo odrastanje.

"Pomirila sam se s tim da imam sinove u ovom životu, iako sam bas htela devojčicu. Naravno da ćemo se voleti do ludila i da ću im biti ona Mamma Mia kojoj će nedeljom nositi cveće i dolaziti po blagoslov za svaku životnu odluku. Ali gledam te curice mojih prijatelja, koliko su zrelije, pametnije, sposobnije, brže se oblače, motorički spretnije, fokusiranije od svojih vršnjaka.. Generalno jesu!

Pomirila sam se s tim da imam sinove u ovom zivotu, iako sam bas htjela djevojcicu. Naravno da ćemo se volit do ludila i...

Posted by Ida Prester on Tuesday, July 11, 2017

I baš mi nije jasno. U kojem to tačno trenutku mi zaostanemo i uvere nas da smo gluplje, sporije, slabije plaćene, nesposobne za šefovanje i politiku, tehnički nepismene, da ne znamo da vozimo auto, da je naše salo bljak, a njihovo ok, da su naše sise premale, a njihove taman, i da je ogroman ženin uspeh ako ima (pogotovo nakon porođaja ili nakon 40te) guzu za instagram? U kojem trenutku se desi ta prevara?", napisala je Ida, a mnogi njeni fanovi dodatno su proširili raspravu tvrdeći da su za to zaslužni pogrešno vaspitanje i nejednakost između devojčica i dečaka koja se podstiče već od samog rođenja.