Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selfi u svakoj (ne)prilici: Fotografija iz porođajne sale koja je obišla svet (FOTO)

Dve sestre su želele da zabeleže svaki trenutak najlepšeg dana u životu, ali ovako popularnoj fotografiji se nisu nadale.

 Izvor: Foto: Facebook

Ket Armendariz i njena sestra Kimberli Ramirez ranije su se dogovorile da će zajedno biti u porođajnoj sali kada se Kimberli bude porođala i da će zabeležiti svaki trenutak, međutim ovome se nisu nadale.

Povezane vesti

Naime, u trenutku kada je Ket pravila pravila selfi, njenoj sestri se javila kontrakcija, te je kamerom zabeležen baš momenat kada se buduća mama bori sa bolom.

"U početku je govorila da kontrakcije nisu bolne, bilo nam je zabavno dok smo se fotografisale. Želela sam sve da zabeležim", rekla je Ket.

Posted by Kimberly Ramirez on Thursday, July 6, 2017

Fotografija je postala viralna svega nekoliko časova nakon objavljivanja, a komentari, kako pozitivni tako i negativni, ne prestaju da se nižu. Međutim, sestre na to ne obraćaju pažnju. 

Povezane vesti

"Kimberli je rodila zdravog dečaka, i to je najvažnije, a to što sam uspela da uhvatim momenat kada je moja sestra bila u fazi "ja ne mogu ovo više da izdržim", nama je zabavno i sada se tome smejemo", završava Ket.

Selfie!!! While my sister is getting ready to shove a baby out her vag! Love yewwww

Najnovije

Vesti

Porodica