Iako više nije toliko agažovana kao pevačica, poznatu američku pop zvezdu Džesiku Simpson i dalje obožavaju i prate na društvenim mrežama, gde je veoma aktivna i gde, pored svojih, veoma često objavljuje i fotografije svoje ćerke.

A upravo to je uradila i pre nekoliko dana. I to ne bi bilo ništa neuobičajeno da petogodišnja Maksvel na tim fotografijama ne pozira u bikiniju.

Paradoksalno, pored fotografije piše "bezbednost na prvom mestu", a osim što je u bikiniju, mala Maksvel nosi zaštitnu kacigu za trotinet, čime je pevačica želela da fotografijama promoviše bezbednost dece.

Međutim sve je otišlo u potpuno drugom smeru kada je usledila lavina komentara koji su se odnosili na neprimereno poziranje u bikiniju i kako nikako nije bezbedno objavljivati takve fotografije na Internetu.

Dok su se sa jednde strane nizali komentari o tome kako nikada niko ne bi smeo da postavlja takve fotografije dece na Internet, sa druge strane, našli su se i oni koji smatraju da smo mi kao društvo potpuno poremećeni i da smo mi ti koji nevine fotografije devojčice koja se zabavlja stavljamo u pogrešan kontekst.

Foto: Printscreen Instagram

Koja god da joj je bila namera reakcije svakako nisu izostale, a sama Džesika se nije oglašavala, ali sporne fotografije nije sklonila.