Glumica Blejk Lajvli je prvi put postala mama pre dve godine kada je na svet donela devojčicu kojoj su ona i njen suprug i kolega Rajan Rejnolds dali neobično, muško ime 'Džejms'. Slavni holivudski par se pre pet meseci ponovo ostvario u roditeljskoj ulozi, poželevši dobrodošlicu devojčici kojoj su dali ime Ines.

Iako je u potpunosti ispunjena i ostvarena na svim poljima, slavna holivudska glumica priznaje da se i sama, baš kao i mnoge mame, bori sa mnogim izazovima.

Foto: Reuter/Danny Moloshok

"Tokom poslednjih meseci naučila sam da volim svoje telo u svakoj situaciji. I to je izazov. To je nešto na što sama sebe moram da podsećam svaki put kad odlučim da obučem komad odeće koji mi više ne stoji kao što je nekad, ili koji mi uopštee ne odgovara", izjavila je Blake.

Osim toga, glumica je svim novopečenim mamama dala sjajan savet:

"Morate da naučite kako da oprostite same sebi. Recite – "Radim. Posvećena sam majka svojoj deci. Dobra sam prijateljica. Odlična sam supruga." Nemojte previše da se opterećujete oko toga", rekla je Blejk i dodala da želi da svoje devojčice vaspitava tako da uvek imaju samopouzdanja i da se osećaju nesputano u eksperementisanju sa svojim izgledom.

"Zvuči kao otrcana fraza, ali lepota zaista dolazi iznutra. Dolazi iz samopouzdanja. Dolazi od ljudi koje ti voliš i od ljubavi prema sebi", kazala je Blake.