Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vikend u Beogradu: Osmi Bazar mama preduzetnica

U nedelju, 19. februara, preko 50 mama preduzetnica iz cele Srbije predstaviće svoje kompanije i proizvode u Tržnom centru "Delta city".

 Izvor: Foto: Shutterstock

Osmi izložbeno-prodajni Bazar mama preduzetnica održava u nedelju 19.2. od 10h do 22h u tržnom centru Delta city u Beogradu, a unikatna garderoba za celu porodicu, modni aksesoari, prirodna kozmetika i igračke samo su neke od stvari koje će posetioci moći da kupe tog dana.

Pored prilike za kupovinu proizvoda koje prave mame preduzetnice, Bazari su sjajna prilika da oni koji razmišljaju o preduzetništvu upoznaju hrabre mame koje su se već odvažile na taj korak i da čuju njihova iskustva. 

Povezane vesti

"Bazar mama preduzetnica postoji sa ciljem da promoviše i međusobno umreži preduzetnice, kao i da predstavi široj javnosti mame preduzetnice i sjajne stvari koje one rade", izjavila je Jovana Ružičić, direktorka Centra za mame, udruženja koja organizuje Bazar.  

 Foto: Shutterstock

"Bazare organizujemo dva puta godišnje, a zainteresovane pozivamo da cele godine podrže sjajne mame preduzetnice time što će kupiti njihove proizvode u Maminoj prodavnici, na adresi www.maminaprodavnica.rs, prvoj online radnji za jedinstvene stvari koje prave mame preduzetnice", dodala je Ružičićeva. 

Povezane vesti

Centar za mame, udruženje građana koja se zalaže za radna i druga prava mama i bori protiv svih vidova diskriminacije kojima su mame danas izložene, Vas poziva da upoznate mame preduzetnice koje učestvuju na ovogodišnjem Bazaru na Facebook stranici Centra za mame ali i da nam se pridružite na Bazaru!

Najnovije

Vesti

Porodica