Prvi koraci su važan trenutak za svakog roditelja. Mame i tate obuzme sreća, uzbuđenje i ponos koji žele da podele sa svima. I tako je bilo oduvek i nikada se neće promeniti. Ono što se menja to su mediji kojima se to beleži i način na koji se taj uzbudljiv trenutak deli sa porodicom i prijateljima.

Vremena se menjaju, a na praktičnom primeru to je pokazao i ovaj poznati tata. 

I can't believe it's been a year! And she kissed me on the cheek for the first time yesterday :) Here's to many more years of happiness and health for Max and all children around the world.

Posted by Mark Zuckerberg on Wednesday, November 30, 2016

Mark Zakerberg i njegova žena Prisila Čen, nakon tri pobačaja, u februaru su dobili devojčicu Maksim, a poznati tata ne krije sreću zbog ćerkicinih prvih uspeha.

Savesni tata: Mark Zakerberg vakcinisao ćerku (FOTO)

One more down, thousands to go.

Posted by Mark Zuckerberg on Friday, December 11, 2015

"Kada sam ja napravio prve korake, moja majka je zabeležila datum u knjižici. Kada su deca moje sestre prohodala, ona ih je fotografisala i snimala. Sada, kada je moja Maks prohodala, ja sam zabeležio sve širokougaonom kamerom, koja može da snimi 360 stepeni, kako bi moji prijatelji i porodica imali osećaj kao da su sa nama."

When I was a baby and took my first steps, my mom wrote the date in a baby book. When my sister's children took their first steps, she recorded it with photos and videos. When Max started walking, I wanted to capture the whole scene with a 360 video so our friends and family can feel like they're right there with us. Here it is!

Posted by Mark Zuckerberg on Friday, December 16, 2016
Neverovatan potez osnivača Fejsbuka koji je postao tata <3 "Prisila="" i="" ja="" smo="" presrećni="" zbog="" dolaska="" naše="" ćerke="" Maks="">

Posted by YuMama on Wednesday, December 2, 2015