Zvuči kao da je današnjim ženama mnogo lakše da brinu o sebi upravo zbog toga jer im je danas mnogo toga dostupno, ali mi se ipak često vraćamo prirodi, odnosno prirodnim proizvodima, i to nije bez razloga. 

Poznata su brojna lekovita dejstva biljaka kao što su kamilica, ruzmarin, lavanda i neven. One blagotvorno deluju na kožu i mogu se koristiti na razne načine, posebno ako se koriste u vidu ulja. Mnoge žene, kada ostanu u drugom stanju, izbegavaju bilo kakve kozmetičke proizvode koji mogu škoditi trudnoći, zato se veliki broj trudnica opredeljuje za biljne proizvode i preparate jer znamo da trudnoća sa sobom nosi i razne promene na koži. Skoro svaka trudnica se bori sa strijama, koje nastaju usled nagle promene hormona i rastezanja kože. U tom slučaju potrebno je naći odgovarajuću negu koja će učiniti da se problemi sa strijama smanje, a da u isto vreme ne ugrozite trudnoću.


Foto: Promo

Bio-Oil predstavlja idealno rešenje za trudnice, jer u sebi sadrži sve potrebne prirodne sastojke kao i vitamine koji će pomoći u prevenciji nastanka strija, a neće ugroziti vaše zdravlje. Sastav proizvoda čini ulje nevena, kamilice, lavande i ruzmarina, koji blagotvorno deluje na kožu, čineći je elastičnom i hidriranom. 

Bio Oil- preporučen od strane poznatihIz svetskih medija saznajemo da su Bio-Oil koristile poznate ličnosti poput Kim Kardašijan, Mirande Ker, kao i Kejt Midlton, kako u trudnoći tako i u svakodnevnoj nezi kože.

Revolucionarni sastojak ovog proizvoda je PurCellin Oil™, koji menja uljanu konzistenciju, čineći ga laganim za nanošenje i nemasnim. Ovo osigurava da će sva dobra svojstva biljnih ekstrakata i vitamina biti apsorbovana u kožu.

Bio-Oil je proizvod koji je sastavljen od najfinijih prirodnih ulja i vitamina. Zbog svoje pristupačnosti i mogućnosti lakog nanošenja  on je savršen izbor za modernu ženu savremenog doba, koja brine o svom zdravlju i izgledu. Svakodnevnom upotrebom, kako pre, tako i posle trudnoće, Bio-Oil vam može pomoći da problemi sa strijama ublažite ili da ih u potpunosti i izbegnete.

Bio-Oil je od sada dostupan i na tržištu Srbije u "Lilly drogerijama" i bolje snabdevenim apotekama u pakovanjima od 60ml.  

Više informacija možete pronaći na www.bio-oil.com, kao i na Bio-Oil Facebook stranici i Instagram profilu