Ivanka Tramp otvorila je vrata luksuznog stana na Menhetnu časopisu Elle Decor. Pre pet godina ona i suprug Džared Kušner uselili su se u stan od 1,6 miliona dolara, a osim luksuznog uređenja, cena je sigurno bila paprena i zbog panoramskog pogleda na grad.

Pri uređenju četverosobnog stana Ivanki je pomogla dizajnerka interijera Keli Behun. Budući da imaju troje dece, stan je dobrim delom uređen i prilagođen najmlađima, a zajednički prostori poput kuhinje ili dnevnog boravka u modernom su tonu, opremljeni nameštajem po meri i skupocenim komadima.

Savremeno uređen stan ima oko 360 metara kvadratnih, a uz moderna umetnička dela i klavir, Ivanka nije štedela ni na detaljima poput rasvete.

Posebno je luksuzna ona iznad stola, klavira i u dnevnom boravku s potpisom Lindsi Adelman. Budući da je njen suprug jevrej, pre venčanja Ivanka je prihvatila njegovu veru pa su i neki detalji u domu u skladu s načinom života.

Među najskupljim detaljima verovatno je košer kuhinja s visokotehnološkim aparatima i opremom.

Inače, ćerka novoizabranog američkog predsednika, deli njegove političke ideje i desna mu je ruka u poslu, ali po pitanju uređenja interijera imaju sasvim različit ukus. Dok je Trampov penthaus već nadaleko poznat po kiču, zlatu, kipovima i fontani usred dnevnog boravka, njen stan je mnogo decentnije uređen.

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Oct 21, 2016 at 5:10am PDT

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Oct 13, 2016 at 5:50am PDT

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Feb 18, 2016 at 2:15pm PST

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Mar 14, 2016 at 3:38pm PDT