Popularna pevačica Jelena Kostov je u petom mesecu trudnoće, zbog čega je rešila da drastično promeni svoje životne navike i da, kao što to buduće mame rade - sve podredi bebi. Međutim, ne ide sve tako glatko...

"Kad sam saznala da sam trudna promenila sam malo životne navike. Na prvom mestu sam počela da se hranim zdravije, ali i da jedem dosta i konkertno... Tu su razni vitamini, voće, čorbe, ali i meso, uglavnom nemasno", kaže Jelena za Espreso.rs.

VIŠE O... Čestitamo: Pevačica Jelena Kostov u drugom stanju

Iako je promenila navike, ipak joj je ostao i jedan "porok", koga ne može da se reši ni u poodmakloj trudnoći.

"Taj porok burek! Ranije nisam mogla da zaspim dok ne pojedem burek u četiri ujutru kad dođem sa nekog nastupa. Sada to ne radim, no, ipak nisam mogla da ga izbacim skroz. Mnogo ga volim. Sada burek jedem ujutru kad ustanem, za doručak", otkrila je Jelena svoj najveći "porok", koji će je izgleda večno pratiti.

A kako kaže, to joj ne smeta. Iako bi mnogi po njenoj vitkoj liniji rekli da ima tajni napitak ili da veoma pazi šta jede u blaženom stanju, "to uopšte nije tako"!

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.