Voditeljki i kreatorki Eni Popov ostvarila se velika želja da ponovo zatrudni. Ona i njen izabranik Nenad Čanak, sinovac istoimenog političara iz Vojvodine, u februaru naredne godine dobiće još jedno dete, tačno dve godine nakon rođenja njihove ćerkice Rije. Još neko kratko vreme baviće se kreiranjem kupaćih kostima, što joj i te kako ide od ruke, pa će otići na trudničko bolovanje.

Kada si saznala da si ponovo trudna i u kojem si mesecu trudnoće? 

- Očekivano vreme porođaja je u februaru, kao i prošli put.

Da li ste se ti i Nenad iznenadili ili ste priželjkivali još jedno dete? 

- Da su se naše želje odmah ispunile, u drugom stanju bih ostala par meseci posle rođenja Rije.

Pogledajte i Ena Popov: Savršen dan pospane mame i njene mezimice (FOTO)

Da li bi volela da ponovo bude ćerka ili možda sin? 

- Pol mi je potpuno nevažan, to je naše dete i biće obožavano.


Verovatno se trenutno boriš sa mučninama. Kako ih podnosiš? 

- Faza sa mučninama je prošla i kratko je trajala. Nisam imala mnogo vremena da razmišljam o tome, jer je sezona kupaćih kostima koje proizvodim tada bila u jeku. Mnogo sam radila, te sam to nekako prebolela u hodu.

Prošle godine si prvi put postala mama male Rije. Koliko ti se život promenio otkad si postala mama?

- Promenio se značajno, promenila sam se i ja, i sve te promene su nabolje. Uživam u svojoj kćerki i porodici, i životu sam duboko zahvalna što mi je dao priliku da iskusim kako je to biti majka.

A photo posted by Ena Popov (@enapopov) on Aug 29, 2016 at 1:28am PDT

Kako je Rija i šta radi? Liči li na tebe ili Nenada? 

- S njom se može na kraj sveta. Nasmejana, prilagodljiva, vesele naravi, voli ljude, društvena, puno i lepo priča... Da se ovo ne bi odužilo u majčinski hvalospev, završiću time da je Rija dete da se poželi, a potpuna je mešavina Nenada i mene, liči na oboje.

Pogledajte i Najslađa jutra Ene Popov: Raščupati mamu je imperativ! (FOTO)

Kakav je Nenad kao tata? Ko ti najviše pomaže u čuvanju ćerkice? 

- Znala sam da će Nenad biti divan otac, ali me iz dana u dan, iz situacije u situaciju, sve više oduševljava. Potpuno je prisutan i posvećen porodici, a naša ćerka je njegov centar sveta. Rija ide u vrtić, te je tamo tokom dana kako bismo Nenad i ja mogli da radimo, a bake i tetke su tu ukoliko u večernjim satima nas dvoje nekud sami idemo.

Planirate li ti i tvoj izabranik da odete pred oltar? 

- Mi smo mnogo puta bili pred oltarom, i onda odemo našoj kući i vratimo se stvarnom životu i zajednici  onakvoj kako bi ona suštinski trebalo da bude.

Izvor: Puls

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.