Profesori kao što je Ben nisu samo puki prosvetni radnici, već i životni vodiči. Ben Elis je radio kao profesor u jednoj privatnoj srednjoj školi u Nešvilu. Njemu je 2015. godine dijagnostikovan rak koji se ubrzo proširio i na pluća. Zbog toga je smatrao da treba da se povuče iz škole.

Pogledajte i Dirljiv odgovor dečaka koji je ismevan jer nema roditelje

Posle određenog vremenskog perioda i velikog broja ispitivanja i tretmana, odlučio se na drastičan korak - da prestane sa lečenjem i da ostatak svog života provede u miru sa svojim voljenima.

Ali, ono što su mu priredili bivši studenti i kolege će zauvek ostati upisano u njihovoj školi i životima. Naime, direktor i đaci, odlučili su da na jedan dan pobegnu iz škole.

Njih 400 je selo u autobuse i automobile i došlo do profesorove kuće kako bi mu priredili jedno posebno iznenađenje. Sa tugom u glasu i sa suzama koje su same u očima, u glas su mu otpevali njegovu omiljenu pesmu.

Profesor je ovaj neverovatan prizor posmatrao sa prozora, jer zbog boce sa kiseonikom nije mogao da izađe iz kuće.

Izvor: Kurir

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.