Dizajnerka Viktorija Bekam nedavno je gostovala u emisiji “Late Night” sa Setom Majersom gde je predstavila svoju novu kolekciju, ali i otvoreno govorila o svojoj porodici.

Opuštena i nasmejana, Viktorija je sa mnogo ljubavi pričala o svom braku, ali i deci - sinovima Bruklinu, Romeu i Kruzu, kao i ćerkici Harper. 

Pogledajte i Najveće bogatstvo Bekamovih: Tri mamina dečaka i jedna tatina mezimica (FOTO)

Budući da je najmlađa, ali i jedina devojčica u porodici, malena Harper je opravdano mezimica svih Bekamovih, a Viktorija priznaje da je divno imati ćerku.

“Dečaci su divni prema njoj, a Dejvid je sjajan otac i pravo je zadovoljstvo videti njih dvoje zajedno. Harper je prava mala muškarača koja voli da igra fudbal sa svojom braćom i tatom, ali je istovremeno i vrlo ženstvena. Obožava šminku i već sada ume da trči na visokim štiklama, zbog čega sam vrlo ponosna.”

Pogledajte i Dejvid Bekam objavio preslatku fotografiju: Mame, da li vam je poznat ovaj prizor? (FOTO)

Međutim, Harper nije jedina koja je od svojih slavnih roditelja nasledila talente. Bruklin igra fudbal, dok je Kruz obožava da peva i to mu sjajno ide, a srednji Romeo se otisnuo u manekenske vode.

“Mi smo pravi putujući cirkus - pevamo, plešemo, igramo fudbal, dizajniramo odeću...”, ponosno je istakla Viktorija.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.