Jedna od najtraženijih zvezdi „Granda“, pevačica Jelena Kostov, i njen dugogodišnji partner neizmerno su srećni jer će im se ispuniti velika želja, a saznanje da će postati roditelji ubrzalo je njihove planove za venčanje.

Novinari Kurira pozvali su članicu šoua „Neki novi klinci“ da kako bi joj čestitali, a ona se začudila kako su saznali za informaciju koju je saopštila samo najbližima.

"Kako ste saznali? Ko vam je rekao? Pa i ja sam tek pre nekoliko dana saznala da me je Bog blagoslovio", kroz osmeh je rekla trudnica Kuriru, a onda je podelila sreću i zadovoljstvo zbog drugog stanja.

Pogledajte i Seka Aleksić: Grčki doručak za zdravu trudnoću i bebu (FOTO)

"Od mene i Miljana nema srećnijih ljudi. Za mene je ovo dar od Boga, koji je došao u pravom trenutku. Šta drugo da kažem nego da sam presrećna. Pored sebe imam čoveka kog volim i kome ću podariti krunu naše ljubavi. Verujte da tek sada, kad znam da u meni raste jedno biće, vidim koliko je sve drugo nebitno. Za ovu bebu želim da živim i da se borim", ponosno priča Jelena.

Ona kaže da drugo stanje odlično podnosi, ali će ipak uskoro otići na trudničko bolovanje.

"Imam još nekoliko nastupa da odradim, pa idem na bolovanje. Dete mi je najvažnije. Želim da uživam u trudnoći i da se posvetim tom malenom biću koje raste u meni", završava Jelena.

Izvor: Kurir

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.