Dve mame koje su pokrenule svoj blog za kratko vreme su osvojile srca roditelja širom sveta jer na iskren i duhovit način govore o svakodnevnici jedne majke. Nedavno im se na tapetu našao i steznik, prva pomoć za sve novopečene mame koje bi da sakriju kilograme nakon porođaja.

U svetu steznika „Spanx“ je ono što je Kim Kardašijan naspram ostalih starleta (a kad smo već kod Kim, i ona nosi čuveni steznik). Odmah na početku snimka jedna mama priznaje da u ovom trenutku na sebi ima ne jedan steznik, već više njih. Oblači ih, priznaje, uz pomoć muža, pa im to dođe jedan od loših momenata iz bračnih zakletvi gde su se zavetovali da će biti jedno kraj drugog u dobru i u zlu.

Inače, pomoć muža joj treba jer steznik pozadi ima kukice.

"Zar ne bi bilo lakše da su stavili rajsferšlus, pa da možemo same da ga oblačimo?" pita se druga mama.

"To je zapravo loša ideja jer bih onda rajsferšlusom zakačila i salce na leđima, pa bi rezultat bio veoma bolan – kaže duhovita mama.

Sve u svemu, mame obožavaju njihov kanal, jer na duhovit način pričaju o svemu što ih muči. Uostalom, kako i same kažu: "Da se ne smejemo, morale bismo da plačemo. A koliko je plakanje smešno? Nimalo".

Kristin and Jen reveal what lies beneath. And it ain't pretty. Although, it is pretty embarrassing. #imomsohard #bekind #mombod #ourbabysitterwalkedin

Posted by imomsohard on Wednesday, July 20, 2016