Poznata glumica i pevačica Hilari Daf uživa u majčinstvu i često putem društvenih mreža s obožavaocima deli fotografije dragocenih trenutaka sa svojim sinom Lukom.

"On svaki moj dan čini radosnijim i sve što osećam zahvaljujući njemu je pojačano. To je zaista neverovatno”, izjavila je lepa glumica nedavno.

A photo posted by Hilary Duff (@hilaryduff) on Aug 17, 2015 at 4:19pm PDT

Ipak, Hilari priznaje da majčinska uloga sa sobom nosi puno izaziva.

"Kada ste mama, vi stalno brinete. Svi sigurno žele da životi njihove dece budu savršeni, ali to nije uvek moguće. Ipak, majčinstvo je zabavno, presrećna sam."

Poznata mama raduje se letu i letnjim aktivnostima u kojima će uživati sa svojim jedincem, a posebno u plivanju koje maleni dečak posebno voli. Hilari priznaje da se ne opterećuje oko izgleda u kupaćem kostimu, koji mnogim mamama, i ženama uopšte, mesecima unazad predstavlja najveći strah.

A photo posted by Hilary Duff (@hilaryduff) on May 8, 2016 at 5:43pm PDT

"Ne zamaram se previše time da izgledam savršeno na plaži. Ja sam normalna devojka. Jaka sam. Fit sam i osećam se sjajno nakon što sam na svet donela dete."

Međutim, kao i sve mame, i holivudska glumica ima dobre i loše dane.

A photo posted by Hilary Duff (@hilaryduff) on Jun 17, 2016 at 6:55pm PDT

"Ponekad mislim da super izgledam i da ništa na sebi ne bih menjala, dok nekad ubedim sebe da sam se zapustila i da je vreme da se pokrenem", otrkila je mama i dodala da joj najviše smeta to što pored brojnih obaveza ponekas ima osećaj da propušta puno toga u odrastanju svog sina.

"To me veoma rastužuje. Najlakši način da se povežem sa Lukom tada je da se jednostavno isključim sa svih uređaja. Volimo da slažemo Lego kocke zajedno. Volimo da idemo u park zajedno. Igramo se prodavaca stalno. Da, i vozimo trotinete, moj je roze boje!"