Naš slavni glumac Nikola Kojo režira film "Stado" u kojem je okupio sam vrh srpskog glumišta. U njegovom novom filmskom ostvarenju glumiće i proslavljena glumica Vesna Trivalić, koja već godinama sa porodicom živi u Dubaiju. Naime, Kojo smatra da je Vesna Trivalić jedna od najvećih svetskih glumica, posebno kad su u pitanju komedije, i bila mu je nezamenjiva u ovom projektu.

"To je velika radost, kad vas se sete... Ušla sam u šezdesete, nije baš da ima uloga. Drugo, ima ovde ozbiljnih glumica, a ja sam dubajska domaćica", rekla je šarmantna glumica za Prva.rs.

Ona već dugo živi u Dubaiju i u poslednje vreme nemamo baš tako često priliku da je vidimo u filmskim ostvarenjima. Srećna je, a karijeru je malo stavila na "stend baj" kako bi se posvetila porodici.

"Posvećena sam porodici i mogla bih kao debela Džejn da živim i u nekoj prašumi, ali mi je važno da su mi tu dete i suprug, da vodim računa o njima, da ih volim i oni mene vole", kaže Vesna Trivalić.

Izvor: 24sata

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama