Kada je Lindzi, kojoj su doktori rekli da nikada neće postati majka, svojoj porodici saopštila da je ipak ostala u drugom stanju, njen brat Kalum Mekfi nije mogao da suzdrži suze radosnice.

Ono što je još interesantnije jeste i način na koji je Lindzi, koja je već uveliko mama, svojim najbližima otkrila da će njihova porodica postati bogatija za jednog člana. 

Naime, ona je svojoj porodici sa putovanja donela flašu vina, koju je, kako je rekla, kupila za sebe, ali ipak je poklanja njima, jer u narednih devet meseci neće smeti da pije.

Svi su odmah shvatili o čemu je reč, a reakcije koje su usledile nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Video je snimljen 2014. godine, ali je ga Lindzi uz objašnjenje objavila tek nedavno, a za vrlo kratko vreme on je s razlogom postao viralan.

“Kada sam imala 27 godina, odnosno 2005. godine, dijagnostikovan mi je rak dojke. Pre tretmana rečeno mi je da će on možda uticati na moju plodnost. Nakon godina pokušavanja da ostanem u drugom stanju i hiljade prolivenih suza doktori su mi rekli da ću ući u menopauzu i da ne postoji šansa da ostanem u drugom stanju. Odlučili smo da se preselimo kako bismo bili blizu naše porodice i otišli na prvi razgovor za usvajanje.

U 36. godini, mesec ipo dana otkako smo se preselili dobila sam jake mučnine. Mislila sam da je u pitanju trovanje hranom, ali nakon nedelju dana samostalnog lečenja, osetila sam da možda treba da kupim test za trudnoću. Kada su se na testu pojavile dve crtice nismo mogli da poverujemo. Beba zvana “čudo” rasla je u meni.

Nisam mogla da dočekam da srećne vesti saopštim porodici i prijateljima, a posebno svom bratu koji nikada nije prestao da veruje da možemo da imamo decu. Moj brat i ja smo najbolji prijatelji i neizmerno mi je drago što smo uspeli njegovu reakciju da zabeležimo kamerom.

Moj sin sada ima 14 meseci, a ja i dalje ne mogu da odgledam ovaj video, a da ne zaplačem.”

Pogledajte dirljivu reakciju ovog presrećnog ujaka: