Anđelka Prpić pored serije "Andrija i Anđelka" i roditeljskih obaveza koje ima oko sinčića Jakše, stiže redovno da vežba.

Pogledajte i Ljubav zapečaćena poljupcima: Suprug Anđelke Prpić dobio najlepši poklon za rođendan (FOTO)

"Spadam u kampanjce kada je reč o vežbanju i sklona sam da tražim “magične formule” za lakše rešavanje problema. Međutim, shvatila sam da dok se dobro ne oznojite i ne prođete upale svih mišića, ništa od tog posla. Izazovi su važni, predstavljaju motivaciju. Sebe doživljavam i kao porodičnu ženu, kao aktivnu majku,  a i kao ozbiljnog preduzetnika, a za sve to je potrebna kondicija. Zato propagiram redovnu aktivnost, bilo da je reč o treninzima u teretani, plesu ili šetnji", rekla je Anđelka za magazin "Hello".

Da ne bi "hvatala krivine", ona najviše voli individualne treninge jer tako zna da neće zabušavati. Anđelka je visoka 160 cm i kako je izjavila svaki kilogram viška joj se vidi, pa vodi računa i o ishrani.

A photo posted by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Jan 28, 2016 at 1:38am PST

Izvor: 24sata

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama