Pevačica popularne hrvatske grupe "Lollobrigida" pre dve godine postala je mama dečaku kome su ona i njen izabranik, srpski biznismen Ivan Peševski, dali ime Roko. 

Pogledajte i Oduševila region: Pevačica grupe Lolobriđida surovo iskreno o majčinstvu!

Ida se ubrzo nakon porođaja vratila poslovnim obavezama, a sada je odlučila i da svog sina upiše u vrtić, međutim pod jednim uslovom.

Pevačica je na svom Fejsbuk profilu sa svojim obožavaocima podelila da joj je pri izboru vrtića vrlo važno koja se muzika u njemu pušta. 

Trazim vrtic u bg il zg u kojem tete NE pustaju narodnjake. Ni hrvatske ni srpske. Gdje se slusaju prave djecje...

Posted by Ida Prester on Friday, March 11, 2016

"Tražim vrtić u Beogradu ili Zagrebu u kojem tete NE puštaju narodnjake. Ni hrvatske ni srpske. Gde se slušaju prave dečje pesmice, trešnjevacki mališani, kolibri, kasnije Ramonsi, Bitlsi (još ako može Gosip, Hot Čip, Grajms), pa Hladno pivo, Idoli, Denis&Denis... Mislim da to nije samo muzika - to je vaspitanje, pogled na svet, estetika, stav prema ženama, stav prema parama, uopšte – stav. Od početka. Lako ćemo za strane jezike", napisala je Ida.

Idin status na Fejsbuku izazvao je veliki broj komentara. I dok su se mnogi složili s njenim mišljenjem, bilo je i onih koji smatraju da je ovaj stav pogrešan. Ipak, među njenim obožavateljkama našao se i veliki broj mama koje su joj dale predloge o tome gde bi mali Roko mogao da uživa u danima detinjstva.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama