Dok na poslovnom planu niže samo uspehe, glumica Kalina Kovačević (32) trenutno preživljava jedan od burnijih perioda u svom privatnom životu. Lepa umetnica i njen suprug, fudbalski agent Rade Ćaldović (32) odlučili su da se rastanu uoči pete godišnjice braka. Nekada skladni par pokušavao je da spase svoj brak, ali kada su shvatili da među njima više nema emocija koje su ih spojile, rešili su da je ipak najbolje da okončaju zajednicu u kojoj se rodila i njihova ćerkica Miona (4). Prijatelji para tvrde da su se bivši supružnici rastali bez ružnih reči i međusobnih optužbi, svesni toga da je za budućnost njihove naslednice najvažnije da i dalje ostanu u prijateljskim odnosima. Ovih dana Kalina i Rade planiraju da okončaju svoj brak i pred zakonom, a o detaljima rastanka još uvek ne žele da govore za medije, jer žele da svoju intimu, koliko je to moguće, zadrže samo za sebe.

Pogledajte i Zajedničko starateljstvo - dobro rešenje ili ne?

Dokazana umetnica koju publika trenutno gleda u predstavama Velika drama, Sokin i Bosina i Na dnu i fudbalski agent upoznali su se pre sedam godina, da bi 27. februara 2011. jedno drugome izgovorili sudbonosno da u zemunskoj Crkvi roždestva presvete Bogorodice, a devetog jula iste godine postali su ponosni roditelji malene Mione, koja je na najlepši način oplemenila njihovu svakodnevicu.

"Svakako da dolaskom deteta na svet sve u životu nužno mora da se promeni. Premda su mi ćerka i njene potrebe na prvom mestu, to ne znači da sam zapostavila svoj život i zanemarila stvari koje mi prijaju. Trudim se da živim kao pre dolaska Mione na svet, ali činjenica je da mi je ona sad na prvom mestu, kao i sve što se nje tiče", rekla je glumica u jednom od intervjua za Story, otkrivši i svoje prve roditeljske strahove.

"Vremena se menjaju, a samim tim i odrastanje dece. Ranije nije bilo kompjutera i mobilnih telefona, provodili smo više vremena napolju igrajući se s drugom decom, a sada je toga manje. Miona je još mala, ali hvata me panika kad pomislim kako će jednog dana tražiti da joj otvorim profil na Facebooku jer ceo njen razred to ima", istakla je Kalina, koja se uprkos rastanku od Mioninog oca trudi da njih dvoje zajedničkim snagama svakodnevno budu deo odrastanja svoje naslednice.

Piše: Danilo MašojevićIzvor: Story

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.