Glumac Dvejn Džonson je sa svojom dugogodišnjom partnerkom Lorin Hašijan dobio ćerku, koja je njihovo prvo zajedničko dete. 

Pogledajte i Od "loših momaka" do nežnih tata: Poznati koje je očinstvo zauvek promenilo (FOTO)

Dvejn je na svom Instagram profilu srećne vesti o trudnoći svoje lepše polovine podelio prošlog meseca, a sada je podelio i preslatku fotografiju sa malenom devojčicom, kojoj su roditelji dali ime Jasmin.

A photo posted by therock (@therock) on Dec 20, 2015 at 2:51pm PST

"Božić je stigao ranije! Samo nekoliko minuta od rođenja ona je ležala na tatinim grudima. Pomalo je blesavo, ali u ovom posebnom i snažnom trenutku između mene i tek rođene Jasmin, imam samo jednu želju za univerzum - da mi da snage da budem bolji čovek nego što sam bio juče. Ako bi se to ostvarilo, onda bih dobio priliku da budem sjajan otac. Svim mladićima koji će se jednog dana ostvariti u ulozi tate bih poručio da "biti bolji" nikada neće da ih odvede u pogrešnom pravcu. Bio sam uz Lorin na porođaju, pomagao joj da diše, proživeo svaku kontrakciju sa njom, svaku sekundu bola. Gledao sam rođenje, presekao pupčanu vrpcu brišući suze. Neverovatno. Hvala svima na prelepim željama i čestitkama", napisao je presrećni tata pored fotografije i čestitao svima predstojeće praznike.

Dvejn već ima ćerku Simon (14) koju je dobio u braku sa bivšom suprugom Deni Garsiom.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.