U popodnevnim satima, u sredu, 25. novembra, glumica Ljiljana Jakšić Salveta (54) organizovala je proslavu drugog rođendana svoje ćerke Darije. Za taj važan datum ponosna mama odabrala je jednu dečju igraonicu u koju su došli brojni drugari male slavljenice i sve je bilo podređeno njihovim željama. U pratnji svojih roditelja, ovoj zabavi prisustvovalo je dvadesetak mališana koji su razdragano grlili malu princezu i uručivali joj pažljivo upakovane poklone. Odevena u belu haljinicu, Darija je sijala od zadovoljstva dok je svoje drugare odvodila u deo predviđen za igranje.

Pogledajte i Ljiljana Jakšić: Uživam u razgovorima sa ćerkicom (FOTO)

"Darija je bila presrećna što oko nje ima mnogo dece, naprosto uživa u društvu svojih vršnjaka i obožava da se druži. Inače, ona je veselo dete koje se po čitav dan igra, smeje i peva, a ja sam presrećna od kada je ona ušla u moj život. Veseo nam je svaki dan. Jednom rečju, ona je smisao mog života", ponosno priča mama koja se potrudila da gostima obezbedi posluženje, osveženje, ali i slatkiše kojima su se mališani posebno obradovali.

"Za razliku od prošle godine i proslave prvog rođendana, sada je sve bilo daleko lakše, zato što je Darija već velika devojka koja sve zna. Srećna sam i ponosna pošto je mirna i poslušna devojčica. Ne mogu dovoljno da zahvalim Bogu što ju je poslao u moj život, tek posle njenog dolaska na svet shvatila sam kolika je sreća kad se ostvariš kao majka. Svaki njen nov pokret, reč, mimika za mene su najveći pokloni na svetu", ističe glumica koja naporno radi kako bi svojoj naslednici obezbedila pristojan život i odrastanje kakvo imaju i njeni vršnjaci. 

"I dalje nastupam u Skadarliji. Da je lako – nije. Ali kome je danas lako? Ništa mi nije teško kada je sreća moje ćerke u pitanju. Kada uveče radim, imam ženu koja mi pomaže, povremeno dolazi i moja sestra da je pričuva, kao i brojni prijatelji. Sve se može kad se hoće, a ona je skromno dete koje uživa u najobičnijim igrarijama i još nema neke zahtevne želje. Naravno, biće i toga kada malo poraste", kroz osmeh priča glumica koja stalno svoju ćerku, za koju kaže da je dar od Boga, uveseljava različitim sitnicama i poklonima. 

Piše: Moni Marković, Izvor: Story

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.