Dobitnica Oskara Kejt Vinslet, koja iza sebe ima dva razvoda, mama je troje mališana. A iako im zahvaljujući svojoj uspešnoj glumačkoj karijeri može priuštiti apsolutno sve, Kejt je protivnik korišćenja novih tehnologija.

Pogledajte i Kejt Vinslet: Poznate mame ne treba da se žale!

"Mislim da je sve to pomalo zastrašujuće. Postali smo zavisni", iskrena je Oskarovka i mama četrnaestogodišnje Mie, tri godine mlađeg Džoa i najmlađeg Beara koji ima tek dve godine.

"Znam da je to danas postalo deo svakodnevnog života, ali mislim da je mojoj deci sasvim dovoljno toliko da mogu da se edukuju. Svakako barataju tehnologijom bolje od mene, ali to ne znači da treba da imaju gomilu uređaja. Mislim da bi svi trebalo da dopustimo da deca žive svoje detinjstvo koje podrazumeva i pentranje po drveću, izguljena kolena i prljanje od glave do pete. To je ono što je najvažnije”, poručila je slavna mama koja za sebe kaže da nije kompjuterski obrazovana i da najviše voli olovke.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.