Iako je nedavno Krisi Tajgen otvoreno pričala o problemima sa začećem, ta borba je iza nje, jer prelepa manekenka očekuje svoje prvo dete sa suprugom i muzičarem Džonom Ledžendom.

Pogledajte i Kako su poznate mame (i tate) objavile da čekaju bebu

Krisi je presrećne vesti objavila na društvenoj mreži Instagram objavivši crno-belu fotografiju na kojoj se oboje smeju, dok joj Džon nežno dodiruje stomak.

"Džon i ja smo presrećni što možemo da objavimo da ćemo uskoro postati roditelji! Kao što mnogi od vas znaju, već neko vreme smo se trudili da dobijemo bebu. Nije bilo lako, ali nismo prestajali da se trudimo, jer ne možemo da dočekamo da naše prvo dete dođe na svet i da uvećamo našu porodicu. Tako smo uzbuđeni što se ovo konačno dešava. Hvala vam na vašoj ljubavi i lepim željama. Unapred se radujem tome što će mi svi dirati stomak", napisala je Krisi uz fotografiju.

Pevač je za razliku od svoje supruge bio nešto kraći u objavljivanju radosne vesti, pa je tako uz istu sliku na svom Instagram profilu napisao samo "Trudni smo".

Par je u vezi od 2007. godine, a vest o tome da će postati roditelji obradovala je ljude širom sveta.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.