Beogradski prolećni festival je manifestacija koju prvi put ove godine organizuje grad Beograd, a dečiji dani organizovani su u saradnji sa kreativnim partnerom Minicity.

Za mališane osmišljan je veliki broj zabavnih i edukativnih aktivnosti i sadržaja u jedinstvenom bajkovitom okruženju, usmerenih ka podsticanju svih aspekata dečjeg razvoja, kao i uspešnog roditeljstva. 

Pročitajte i... Aktivne mame - aktivni mališani

U okviru programa biće održane kreativne, književne, naučne, muzičke i dramske radionice, brojne radionice na temu verbalnog i neverbalnog izražavanja, osećanja, lepog ponašanja i tolerancije, radionice zdravog života i navika, nastupi beogradskih škola i vrtića: horova, orkestara, demonstracije sportova: aikido, mačevanje, joga, gimnastika... i još mnogo toga. 

Minicity je dečji kreativni grad, mesto gde deca uče kroz igru i druženje koji podstiče decu da izražavaju svoju kreativnost i interesovanja, saznaju nove stvari o svetu koji ih okružuje i razvijaju i unapređuju svoje društvene veštine u bliskoj interakciji sa drugom decom.

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

U kalemegdanskom Muzičkom paviljonu od 22. do 31. maja 2015. godine, svakog dana od 11 do 19 časova, mališani i njihovi roditelji imaće priliku da uživaju u zabavnim sadržajima.