Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dečak uputio poziv hitnoj službi - zbog matematike! (VIDEO)

Jedan mališan je iskoristio nepažnju roditelja te je okrenuo poziv za hitne slučajeve kako bi rešio svoj veliki problem i nedoumicu.

  Izvor: Foto: Shutterstock

U Americi, na brojeve hitnih službi stiže nebrojeno mnogo poziva sa tužnim i dramatičnim ishodom, ali je ovaj poziv bio totalno drugačiji. Može se reći zabavan i smešan jer je jedan četvorogodišnjak policajcu sigurno ulepšao dan.

Kada se javio na telefon, policajac na hitnoj liniji je bio poprilično zbunjen misleći da dečak ima problem sa ustima, ali je veoma brzo saznao razlog ovog neobičnog poziva. Policajac mu je odmah postavio pitanje gde živi, ali je dečak tražio da mu pomogne preko telefona.


Pročitajte i... Kada nabaviti detetu mobilni telefon

A onda je dečak otrkio razlog poziva... Mališanu je muku zadavala matematika pa je odlučio da traži hitnu pomoć!

Policajac je pristao da učestvuje u neobičnom poduhvatu kako bi rešio ovaj "veliki problem". Postavio mu je pitanje šta ga tačno muči, a dečak je konačno rekao da njegov najveći problem predstavlja operacija oduzimanja.

Nakon što su razmenili nekoliko poruka, pojavila se dečakova mama i zapitala ga šta radi i sa kim razgovara.

Odgovor je bio jasan, "razgovara sa policajcem koji mu pokušava pomoći sa matematikom".


Pročitajte i... Devojčica spasila život ocu

Na pitanje šta mu je rekla za korišćenje telefona, dečak je opet imao spreman odgovor, "zoveš kada ti treba pomoć". Njemu je očigledno ova pomoć bila potrebna, samo što mama pritom nije mislila na zvanje policije u pomoć!

Pogledajte ovaj smešan video snimak koji prikazuje kako je tekao razgovor između policajca i dečaka, ali i njegove mame!

Vreme je za smeh! Pogledajte video u kome neodoljivi dečak poziva policiju da mu pomogne oko domaćeg iz matematike, reakciju njegove majke i njegov sjajni odgovor.
Izvor: YouTube

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica