Holivudska glumica Mila Jovović, koja je drugu ćerku rodila pre nešto više od mesec dana, tokom trudnoće se ugojila čak 35 kilograma, a za to je okrivila samu sebe. 

Pogledajte i Novi trend na Instagramu: Mame protiv ulepšanih postporođajnih fotografija! (FOTO)

"Jako sam se ugojila tokom druge trudnoće. Tri meseca pred porođaj stala sam na vagu i shvatila da sam već premašila preporučene kilograme i pomislila da imam još dosta dok se beba ne rodi", kaže Mila, i dodaje kako je tada odlučila da bude aktivnija i prestane da se prejeda. 

Pogledajte i... Mila Jovović: Prva fotografija malene Daišel (FOTO)

"Priznajem na početku sam jela "kao mećava" i sama sam kriva za svoje kilograme", priznala je glumica.

Foto: Profimedia

U istom intervjuu za portal o majčinstvu "Romy and the bunnies", majka dve devojčice, pričala je o svojim iskustvima, i za svoju drugu trudnoću još kaže: "Zanimljivo je da sam imala dve potpuno različite trudnoće, i zbog toga sam bila ubeđena da će drugo dete biti dečak. Na samom početku sam se super osećala, a onda sam dobila ogromnu potrebu za hranom. Mogla sam da pojedem šest jaja sa slaninom i tost. Zaista sam se mnogo ugojila, a i koža mi je postala grozna i masna."

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.