Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatno predavanje: Novine u vantelesnoj oplodnji

Profesor dr Aleksandar Ljubić, najveći domaći stručnjak u domenu lečenja steriliteta i vantelesne oplodnje, ponudiće javnosti najsavremenija dostignuća na ovu aktuelnu temu.

 Izvor: Foto: Promo

Vantelesna oplodnja i svaka novina u ovoj oblasti uvek je aktuelna tema kada se radi o borbi sa sterilitetom u želji za roditeljstvom. 

Šta dalje preduzeti ako vantelesna oplodnja ne uspeva, da li je neophodna donacija jajnih ćelija i semena, da li je individualizacija ove metode zahtev savremene medicine ili pacijenata samo su neka od brojnih pitanja koja se nameću velikom broju savremenih parova. Odgovor će na njih ponuditi profesor dr Aleksandar Ljubić, naš najeminentniji stručnjak u ovom domenu, na predavanju „Novine u vantelesnoj oplodnji“ u Opštoj bolnici Medigroup koje je zakazano za 15. maj u 15 časova.

Pogledajte i Vantelesna oplodnja - prednosti i rizici

Novine na temu stimulacije ovulacije, spontane vantelesne oplodnje, intervencija koje povećavaju uspeh usađivanja embriona, tehnika koje povećavaju odgovor jajnika kod prevremenog popuštanja njegove funkcije ili lošeg odgovora na stimulaciju i tehnikama koje spasavaju funkciju jajnika, samo su deo predavanja profesora Ljubića, nakon kojeg sledi razgovor sa prisutnim pacijentima.

Predavanje je besplatno i otvoreno za javnost, a budući da je broj mesta ograničen prisustvo se može obezbediti rezervacijom putem telefona 011 40 40 100 ili slanjem mejla na adresu: [email protected]

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica