Princeza Šarlot stara je svega nekoliko dana, ali njeni roditelji su već počeli da razmišljaju o proširenju porodice. 

"Mislim da je za Kejt i Vilijam savršeno da imaju dečaka i devojčicu, ali sumnjam da će tu stati", kaže Indija Hiks, rođaka princa Čarlsa za magazin People. 


Pogledajte i Mame u Rusiji: Kejt Midlton nije ni bila u drugom stanju!

Kada je početkom meseca pod haštegom #GreatKateVait zavaladala prava histerija na društvenim mrežama, a ljudi širom sveta nagađali kog će pola biti beba kraljevskog para, blizak prijatelj Kejt i Vilijama predvideo je da "kog god pola da bude beba, biće još jedna". 

Indija Hiks dobro poznaje kraljevsku porodicu. Bivša deveruša princeze Dajane, kaže da bi pokojna princeza "bila duboko ponosna" zbog imena unuke. Što se tiče ponosnog dede, koji je više puta jasno rekao da bi voleo da dobije unuku, Indija kaže da veruje da je zadovoljan. 

"Sigurna sam da je oduševljen. Kako ne bi bio?", kaže rođaka kraljevske porodice.

Opisujući ime princeze kao "veoma britansko i veoma ohrabrujuće", ovaj četrdesetsedmogodišnji bivši model i mama četvoro dece napominje da redosled srednjeg imena se pažljivo bira u kraljevskim krugovima.

"Uvek postoji presedan u cilju srednjeg imena. Elizabet je sasvim ispravno prvio ime, a Dajana iza njega", kaže ona. 

Kada princ rođen u julu 2013. godine dobio je ime Džordž Aleksandar Luis. Time su Kejt i Vilijam odali priznanje Indijinom dedi, Luisu Mountbatenu, koji je bio blizak mentor princa Čarlsa.

"Moja majka i tetka su bile oduševljene, iako mu je to poslednje ime", kaže Indija. 

Izvor: Blic Žena

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.