Marko Jarić juče je iz prvog reda podržao sestru dizajnerku Tamaru Jarić, koja je na 37. Fešn viku u Beogradu predstavila novu kolekciju. Tom prilikom poznati košarkaš otkrio je i kako se snalazi u ulozi oca, kao i da li je teže nego što je očekivao.

"Svi mi pokušavamo da budemo perfektni roditelji i svi mi pravimo greške. To je sve normalno, i naravno, svi pokušavamo da damo svoj maksimim. Najvažnije mi je da one izgrade svoju ličnost, jer znam da će im biti jako teško da odrastaju uz majku koja jedna od najlepših, ako ne i najlepša žena na svetu i oca koji je bivši sportista. I sigurno će imati veliki pritisak. Jako mi je važno da shvate da je u nebitno u životu da budeš najbolji u modi ili u sportu, da podjednako možeš da imaš normalan život, a da radiš jedan "normalan" posao", rekao je Marko Jarić.

Pogledajte i Sijena i Valentina Jarić: Sestrinska ljubav jača je od svega (FOTO)

Na pitanje da li je teško biti roditelj, Marko je odgovorio:

"Teško je da budeš roditelj ako ne želiš da budeš roditelj. Ali ako postaneš roditelj u pravom momentu, to je za mene uživanje."

Marko Jarić reviju svoje sestre u Beogradu nije želeo da propusti.

"Naravno da je podržavam, to je njena karijera. celog života se borila da nešto napravi.i uvek ću je podržavati. Ne samo zbog toga što je moja sestra. Podržavam svaku mladu osobu koja se toliko trudi da uspe", dodao je Marko za portal "Žena".

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.