Sofija Vergara, 42-godišnja kolumbijska lepotica i njen 38-godišnji verenik Manganielo često su puta prozvani najatraktivnijim parom Holivuda. Nedavno su se verili, a sada planiraju venčanje i bebu jer žele osnovati porodicu.

Iako slavna glumica već ima 23-godišnjeg sina Manola, ovoga puta ne planira da rodi već želi surogat majku, piše Daily Mail.

Pogledajte i Poznati koji su se ostvarili u ulozi roditelja zahvaljajući surogat majčinstvu

"Sofija i Džo angažovaće surogat majku, ali će dete biološki biti njihovo. Proces pronalaženja idealne surogat majke nije im bio jednostavan jer je Sofija htela pronaći ženu kojoj zaista može da veruje", rekao je izvor.

Iako će koristiti surogat majku, dete će biti biološki njihovo. Sofija je još prošle godine zaledila svoje jajne ćelije za slučaj da ponovo poželi da ima dete.

"Dete će nositi glumičina prijateljica. Sofija s njom provodi jako puno vremena jer želi da zna sve što se s njenom bebom događa", dodao je izvor.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.