Bivša zvezda serija televizijskog kanala "Dizni" kao tinejdžerka i mlada devojka bila je prepoznatljiva kao ljupka mršavica. Ipak, ona je za magazin "Health nedavno otkrila da ta mršavost nije bila slučajna i da je mnogo držala do toga kako će izgledati.

Pogledajte i Hilari Daf pod četkicom ličnog šminkera – svog sina

"Bila sam potpuno opsednuta svime što bih stavila u usta. Bila sam premršava", iskrena je Hilari. "Nisam bila ni zdrava - ruke su mi se grčile jer nisam dobijala dovoljno hranljivih materija. Jako žalim zbog konstantnog pritiskanja sebe da budem nešto što nisam."

Sada, kada je postala mama, Hilari deluje zdravije, ima normalnu težinu i zadovoljnija je nego ranije.

Pogledajte i Neodoljiva jutarnja fotografija sina Hilari Daf


Foto: Instagram

"Mislim da se previše vremena troši na razmišljanje o tome. Ovo je moje telo", kaže Hilari i priseća se da su mediji bili oštri prema njoj nakon što je na svet donela sina Luku, danas dvogodišnjaka. Naime, prve njene izlaske iz kuće opisali su kao "pokazivanje svog tela nakon porođaja".

Pogledajte i "Diplomci" Hilari Daf i njen sin Luka

"Istog trenutka kad sam rodila Luku, otišla sam u frizerski salon i nisam izlazila iz njega petnaest dana", našalila se ova mama. "Tek sam učila kako da budem mama, ali morala sam da sredim i svoju kosu. Pisali su 'Hilari Daf pokazuje svoje telo posle porođaja!'. Mislila sam: 'Ne pokazujem ništa. Ja sam u žurbi! Danas postoji preveliki pritisak na žene. Trebalo mi je mnogo meseci da 'izgradim' bebu. Svi su bili tako oštri prema meni jer mi je trebalo godinu i po dana da izgubim postporođajne kilograme."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.