Ernst Berlin je prošle godine počeo da kuje plan za najbolji mogući poklon kojim će oduševiti svoju suprugu za njen naredni rođendan.

Pogledajte i Emotivni trenuci: Kada tate osete bebine pokrete u (maminom) stomaku (VIDEO)

Nakon mnogo premišljanja, dobio je ideju da njihove porodične fotografije pretvori u originalne i emotivne ilustracije, zbog čega je putem sajta Reddit kontaktirao 24 umetnika jedinstvenih stilova i poslao im 40 fotografija nastalih u njegovom porodičnom domu. Sve fotografije su prikazivale tople i srećne porodične trenutke u kojima su on, njegova supruga i njihov sinčić Džejkob uživali.

"Poslao sam im sve fotografije koje su nastale tokom proteklih osam meseci i rekao im da sami izaberu koje će ilustrovati", rekao je Ernst.


Pogledajte i Dirljiv foto-projekat: "Da sam tada poznavala svoju majku"

Rezultat ove zanimljive saradnje je čitava galerija predivnih portreta malog Džejkoba i njegovih roditelja - i to prava galerija, jer je Ernst ovim slikama ulepšao čitav svoj dom!

Naime, on je svoju suprugu na dan njenog rođendana poslao u spa centar kako bi imao vremena da joj priredi iznenađenje - prekrio je zidove ovim zanimljivim portretima! Ovaj neverovatan prizor dočekao je slavljenicu po povratku kući, a sve je to zabeležilo oko kamere.

Pogledajte i Tata četvoro dece: Sve (blesave) stvari koje sam izgovorio svojoj deci

Pogledajte kako je ona reagovala, a potom uživajte u galeriji ovih očaravajućih radova.

Pogledajte i Rođendanske torte dece poznatih (FOTO)

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Jedna mama je mislila da je njen ovogodišnji poklon prijatno popodne u spa centru, ali je ono bilo samo uvod za neverovatno iznenađenje koje ju je čekalo kod kuće! Pogledajte o čemu je reč...