Iako se fudbaleri neretko mladi žene i ostvaruju u ulozi roditelja, Vujadin Savić i glumica Mirka Vasiljević privlače najviše pažnje medija.

Saznajte i Ko su Vujadinu Saviću najdraže curice? (FOTO)

"Nisam žrtva stereotipa, već sam postupio onako kako su mi emocije nalagale. Od prvog trenutka znao sam da sa Mirkom želim da provedem život, da s njom imam decu. Smatram da smo blagosloveni što imamo Andreja i Adrijanu i željno iščekujemo i treću bebu", rekao je Vujadin. "U vremenu bolesti i nemaštine velika je privilegija imati decu i na tome sam veoma zahvalan."

On ne smatra da je premlad ušao i najodgovorniju fazu života.

Pogledajte i Vujadin i Mirka: Neodoljiva torta za Andrejev treći rođendan (FOTO)

"Apsolutno ne. Uprkos otme što sam relativno mlad, decu nikada nisam doživljavao kao teret ili bilo kakvo ograničenje. Trudim se da budem maksimalno odgovoran i ne bežim od porodičnih obaveza."


Foto: Twitter

Vujadin je u intervjuu za Hello otkrio i da on i Mirka planiraju da i zvanično stupe u brak.

Pogledajte i Vujadin Savić: Tata i sin u čeljustima dinosaurusa (FOTO)

Nažalost. Da sam se samo ja pitao, odavno bismo bili venčani, međutim Mirki je veoma bitan, kako ona kaže, estetski momenat. Uvek je nešto bilo hitnije i bitnije, a hronično je nedostajalo vreme da ona svoje zamisli realizuje. Tri trudnoće u kratkom vremenskom periodu, selidbe, obaveze. Nikad nije kasno, pa će i to doći na red", kaže Savić i zaključuje:

"Znam da zvuči kao fraza, ali papir zaista nije garancija sreće u braku. Mi smo porodica i Mirka je moja žena i bez tog famoznog 'da' u tamo nekim matičnim knjigama. S druge strane, vaspitavan sam u tradicionalnom duhu i, uprkos vremenu u kome živimo, ne mislim da je brak devalvirana kategorija."

Pogledajte i Mirka Vasiljević planira da se porodi u vodi


*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.