Deca Gvinet Paltrou i Krisa Martina Epl i Mojsije, čini se, neće proći kroz razvod svojih roditelja bolno kao drugi mališani koji su u istoj situaciji. Naime, čuvena oskarovka i pevač ostali su u izvrsnim odnosima po rastanku, više puta su istakli da će zauvek biti najbolji prijatelji, a Gvinet je nedavno uputila još lepih i dirljivih reči svom, još uvek, suprugu.

Podsetite se i izjave koja je izazvala burne reakcije mama na Internetu Gvinet Paltrou: Kako je biti zaposlena mama

Ona je na jednom svečanom događaju najavila nastup Krisa Martina i njegovog kolege Džonija Baklenda na prilično neobičan način.

"Ovaj brilijantan tekstopisac i pevač prodao je preko osam miliona albuma i osvojio je skoro svaku nagradu koju biste mogli da zamislite", rekla je Gvinet. "Takođe, ponosno nosi titulu oca godine koju neprekidno osvaja još od 2004. godine."

Pogledajte i Gvinet Paltrou: Bacili su dobri za moju decu


Foto: Profimedia

Ove lepe reči usledile su svega nekoliko dana nakon što je Kris raskinuo s glumicom Dženifer Lorens, pa strani mediji spekulišu da je moguće da Eplini i Mojsijevi roditelj daju svojoj ljubavi još jednu priliku.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.