Proteklih nekoliko godina, svetski mediji često izveštavaju o navodnoj trudnoći slavne glumice. Ona i njen verenik Džastin Teru ranije su demantovali priče o tome da će se ostvariti u ulozi roditelja, a odnedavno se ne oglašavaju po pitanju tih navoda.

Međutim, kako prenose američki portali, Dženifer ovog puta zaista čeka svoju prvu bebu!

VIŠE: Šta se sve priča o navodnoj trudnoći Dženifer Aniston?

Ona je, naime, na premijeri svog filma Life of Crime na crveni tepih zakoračila zanosna kao i uvek, u srebrnoj haljini marke "Sen Loren" i s širokim osmehom, ali to nije sve. Njen stomačić bio je primetno veći!

Anistonova još uvek nije ni potvrdila ni demantovala vest da će postati majka, ali je pre nekoliko dana govorila o tome da trpi veliki pritisak društva da dobije dete.

VIŠE: Dženifer čezne da postane majka

Kako je objasnila, ona se već oseća kao majka zbog mnogih stvari koje je stvorila iako među njima nije beba.

"Stvorila sam mnogo stvari", rekla je Dženifer. "Osećam da sam majka mnogo čemu i mislim da nije fer izlagati ljude takvom pritisku."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Popularna glumica pojavila se na premijeri svog novog filma u haljini koja, čini se, pokazuje njen zaobljen stomačić i ponovo je rasplamsala glasine o svojoj trudnoći.