Imajući u vidu veliku štetu i nesreću koja je u majskim poplavama zadesila ovaj deo Srbije, preduzeli smo korake kako bi mališanima koji polaze u školu olakšali prve korake u novom životnom periodu. Specijalni gosti bili su naši zlatni vaterpolisti, reprezentativci Srbije Dušan Mandić i Nemanja Ubović i pevačica Goca Tržan. Njih troje su uveličali ovaj humanitarni događaj i izmamili osmehe kod okupljenih.


Direktor i glavni urednik direkcije dvenih izdanja Kurira Saša Milovanović poručio je da će i ubuduće biti još ovakvih akcija.


"Kurir je, u saradnji sa kompanijom DIS, organizovao lepu akciju podele paketa mališanima. Drago nam je što smo pokrenuli i učestvovali u jednoj ovakvoj akciji, jer svi znamo šta se dešavalo u Krupnju pre tri meseca. Ovo je mali gest kompanije Adria Media, u čijem smo sastavu, i DIS-a kako bismo bar malo olakšali muke ovim ljudima. Kurir je poznat po društvenoj odgovornosti i godinama unazad smo se bavili humanitarnim radom. Bili smo nosioci brojnih akcija i to ćemo raditi i u budućnosti, jer smo najčitaniji i najuticajniji. Uvek prepoznamo šta je problem u narodu i uvek reagujemo pravovremeno i tog principa ćemo se držati i u danima koji dolaze", rekao je Milovanović.