Melburnski autor crtanih filmova Gevin Ong Ten, inspirisan čuvenom izjavom Robina Vilijamsa o tome kako svako dobija samo jednu u malu iskru ludila koju ne sme propustiti i njegovim brojnim ulogama, napravio je seriju zanimljivih ilustracija. Ovaj strip dobio je naziv "Robin Vilijams: Iskra ludila", a predstavlja Vilijamsove početke i njegove legendarne uloge, koje će se dugo pamtiti.

VIŠE: 9 dečjih filmova Robina Vilijamsa

Najzanimljivije, Ten je u velikoj meri bio inspirisan i video-igricama iz devedesetih godina prošlog veka (ponajviše Super Mariom), pa je Robinov lik uvek predstavljen kao simpatični superheroj.

Tako ga možemo videti kao Petra Pana, Aladinovog Duha, Gospođu Dautfajer itd, a naročito je dirljiva poslednja slika stripa.

VIŠE: Deca Robina Vilijamsa o smrti svog oca

Ukoliko ste obožavalac jednog od najboljih komičara u istoriji filma i pozorišta, obavezno pogledajte kako je ovaj crtač video Vilijamsov život...

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Životna priča jednog od najvećih komičara svih vremena prikazana je serijom simpatičnih ilustracija u stilu video-igara. Pogledajte kako izgledaju njegovi počeci i ključni trenuci karijere iz perspektive jednog umetnika...