Filmadžija Džejms Gan izazvao je Zoe Saldanu da se polije hladnom vodom u znak podrške obolelima od Lu Geringove bolesti. Ona je izazov prihvatila, ali je pronašla način da iznenadi svoje obožavaoce.

VIŠE: Zoe Saldana: Biću blaža mama nego moja majka

Glumica, koja sa suprugom Markom Peregom trenutno čeka blizance, priključila se globalnoj akciji za pronalaženje leka za ovo oboljenje, ali zbog svog rastućeg stomačića, bila je sprečena da u čuvenom Ledenom izazovu učestvuje kao ostale njene kolege, pa je njen suprug preuzeo njen izazov, što je glumicu jako zabavilo.

VIŠE: Kako Zoe uživa u trudnoći (FOTO)

Pogledajte njihov duhoviti video.

Ipak, jedna popularna trudnica zaista je prihvatila Ledeni izazov - Hejden Panetijer, glumica i verenica Vladimira Klička, koja je, takođe, u drugom stanju, polivena je kofom uprkos tome što je trudna.

Pojedine mame blogerke zapitale su se postoji li pravi odgovor na Ledeni izazov ukoliko ste u drugom stanju, odnosno može li ovo polivanje naškoditi bebi. Šta vi mislite?

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.