U intervjuu za novi broj magazina Story, popularna pevačica upitana je o pobačaju koji se, prema saznanjima predstavnika medija, dogodio početkom godine. Jelena nije želela ni da potvrdi ni da demantuje ovu glasinu.

"Ne znam otkud vam ta informacija", rekla je pevačica. "To je samo moja stvar, moja intima i ne želim o tome da se piše i priča. Nisam od onih koji kukaju, više volim da me vide kao nesalomivu. Iako sam žena i majka dvoje dece, sebe smatram velikim borcem."

VIŠE: Jelena Karleuša: najveći uzor svojoj ćerki (FOTO)

Jelena nije želela ni da odgovori na pitanje o tome kako je došlo do komplikacija koje su dovele do pobačaja, ali je u nastavku intervjua potvrdila da je iza nje težak period.

"Stvarno ne želim da pričam na tu temu. Molim vas da imate obzira. Dovoljno je ako kažem da je konstantni stres doveo do katastrofalnih posledica", rekla je Jelena i istakla da joj je porodica bila velika podrška.

VIŠE: Spontani pobačaj: Iskustva slavnih mama

"Moja porodica je tu za mene u svim životnim burama - suprug, majka, otac, tetka, brat, prijatelji... Oni su moje utočište i prave bedem oko mene. S druge strane, ja sam mama i činim sve da zaštitim ćerke od medijskog ludila, tabloida, loših ljudi i zlih namera."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.