Rijana je, čini se, potpuno opčinjena svojom sestričinom, pa svoje slobodno vreme najradije provodi družeći se s njom, a često sa svojim obožavaocima deli neodoljive i kontroverzne fotografije koje, pri tome, nastaju.

Tako je bilo i juče, kada su pevačica i njena sestričina imale izuzetno naporan dan - išle su na bušenje ušiju, a potom i uvežbavale poziranje za "selfi".

VIše: Tetke – najlepši dar svakom detinjstvu

Simpatične fotografije Rijana je podelila na svom profilu na društvenoj mreži Tviter, a na osnovu njih se može zaključiti da je devojčica pažljivo ispratila instrukcije svoje tetke.

Pevačica je, takođe, podelila i fotografiju koja prikazuje nju i njenu najbolju drugaricu kad su pošle na bušenje ušiju, kao i fotografiju na kojoj se vidi kako zajedno uživaju u crtaćima.

VIŠE: Rijana, nežna supertetka! (FOTO)

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Popularna pevačica uživa u ulozi tetke, pa je svojoj omiljenoj maloj dami održala lekciju iz fotografisanja za društvene mreže - korak po korak.