Iako joj se pružaju nebrojene prilike da putuje na egzotične destinacije i posećuje zabave širom sveta, Alesandra Ambrozio i ovu sezonu odmora provodi u porodičnom okruženju. Njeni dani ispunjeni su druženjem s ćerkicom Anjom i sinom Noom, a ova mala porodica svaki dan provodi organizujući male avanture i aktivnosti u kojima uživa zajedno.


VIŠE: Alesandra Ambrozio: Zabavan porodični dan na plaži (FOTO)

Nakon što su nekoliko dana proveli na losanđeleskim plažama, Alesandra i njeni mališani odlučili su da uživaju i u kupovini, pa su prošetali i počastili se nekim sitnicama.

VIŠE: Alesandra Ambrozio u najslađem zagrljaju (FOTO)

Budući da je mali Noa odmarao u majčinom naručju, njegova starija sestra bila je zadužena za nošenje kesice, a lepa Alesandra se čitavog dana široko osmehivala ne mareći za foto-reportere.

Alesandra Ambrozio: Modni stil poznate mame (FOTO)

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Američki paparaci gotovo svakodnevno viđaju popularnu manekenku s mališanima, pa je tako bilo i juče, kada je ova mama odvela svoju decu u kupovinu.