Popularna Keti iza sebe ima neuspeli brak s Raselom Brendom, ali je razvod nije obehrabrio. Ona se još uvek nada da će jednog dana dobiti dete, ali više ne razmišlja o muškarcu kao o jednog od glavnih faktora da se to dogodi, pišu strani mediji.

VIŠE: Keti Peri pomogla prijateljici na porođaju

Tokom razgovora za magazin „Roling Stoun“, novinari su je pitali planira li da se ostvari kao majka, a ona je objasnila da to defintiivno vidi kao deo svoje budućnosti. Ipak, u njenim planovima još uvek nema nijednog pripadnika jačeg pola.

„Tu ne mora nužno biti i muškarca“, rekla je i podsetila da njeni prijatelji Nil Patrik Haris i Dejvid Burtka imaju srećnu porodicu. „Mislim, pogledajte samo Nila i Dejvida! Njihovi blizanci su divni. Sada je 2014! Živimo u budućnosti i ništa nam ne treba. Mislim da mi muškarac neće biti potreban, ali to još ostaje da se vidi.“

VIŠE: Poznate mame o majčinstvu

Međutim, Keti je naglasila da se to, ipak, neće desiti uskoro.


VIŠE: Zoi Dešanel: Nije san svake žene da ima decu

„Ali ne u toku naredne dve godine“, rekla je Perijeva. „To bi moglo da se dogodi tokom narednih pet godina, ali mi je zaista neophodno da se stopostotno posvetim tome. Ne želim da vodim dete na turneju.“

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.